Snoppstorlek

Spelar storleken på din penis någon roll? Detta är ett ämne som har besvärat män över hela världen i årtusenden. Män har alltid undrat om de är rätt storlek för ett sexliv fullt av action. En större penis är inte bara till nytta för ditt sexliv, men det hjälper dig också att känna dig tryggare. Enligt rapporten är kvinnor mer benägna än män att leta efter ordet “stor kuk”. Låt oss också erkänna att nästan varje man önskar en stor penis. Många använder en mängd olika krämer och lotioner för att få en tum eller två. Så om du letar efter sätt att göra din penis större har du kommit till rätt ställe. Penisförstoring är inte så svår som du kanske tror. Du kommer att öka storleken på din favoritkroppsdel utan att spendera pengar på dyra (och enligt våra källor ofta ineffektiva) krämer och lotioner. Det är något du borde göra hemma! Ja, du läste det korrekt. Det finns några övningar du kan göra för att förbättra erektionens storlek och styrka.

snoppstorlek

Penuma är en halvmåneformad bit av medicinsk silikon som sätts in under din penis hud för att förlänga och förstora den. Det finns tre storlekar tillgängliga: vanlig, extra stor och extra extra stor. Det finns två typer av vävnader som utgör vävnaderna som ger din penis sin form: Corpus cavernosa: Två cylindriska bitar av vävnad som löper parallellt med varandra längs toppen av din penis kallas corpus cavernosa. Corpus spongiosum: Corpus spongiosum är en vävnadscylinder som löper runt penisens botten och täcker urinröret, det är där urinen kommer ut. Ditt Penuma-kit kommer att skräddarsys för att matcha din unika penis. Som en mantel sätts den in i axeln över corpus cavernosal. Detta uppnås genom att göra ett snitt strax ovanför din penis i din ljumskregion. Systemet sträcker penisens hud och vävnader så att den ser ut och känns större. Människor som har haft Penuma-operationen rekordvinster på 1,5 till 2,5 tum i längd och omkrets (mätning runt penis) när de är slöa och upprätta. När slapp är den genomsnittliga manliga penis 3,6 tum lång (3,7 tum i omkrets), och när den är upprätt är den 5,2 tum lång (4,6 tum i omkrets). Medan det är slakt kommer Penuma att förstora den genomsnittliga penis till en längd på 6,1 tum och 7,7 tum när den är fast.

Viktminskning för större penis?

Viktminskning är ett hälsosamt och enkelt sätt att uppnå en penis med större utseende. Att gå ner i vikt kommer att avslöja mer av det dolda skaftet under magefettet. Det gör dig inte nödvändigtvis större, men det ger intrycket att det gör det. Fettsugning av fettkudden runt penis kan vara effektiv för män som hellre vill ha kirurgisk operation än att äta mindre. Resultaten är dock inte permanenta; om du inte ändrar dina matvanor kommer din penis att sjunka tillbaka i magen som en brygga vid högvatten.

Vakuumpumpen.

Vakuumpumpen är vad du letar efter. Detta är en cylinder som suger luft ut ur atmosfären. När du sätter in din penis drar det resulterande vakuumet in mer blod, vilket gör det mer upprätt och större. För att förhindra att blod läcker tillbaka in i kroppen klämmer du av penis med en tät ring, som liknar en turné.

Använd vikter för att sträcka. Du kan inte öka din penis med vikter eller stretchövningar eftersom det inte är en muskel. Att hänga vikter från din slappa penis kan dock hjälpa till att sträcka ut det, enligt O’Leary. Fångsten är att det kräver en onormal nivå av engagemang.

Översättningsresultat

Penisförlängning är processen att förlänga penis. Att skära ligamentet som fäster penis till bäckenbenet är den vanligaste behandlingen. Detta gör att en liten del av axeln är synlig utanför kroppen (i genomsnitt mindre än en tum). Det handlar inte så mycket om att förlänga penis som om att avslöja något av det som normalt täcks. En man måste använda vikter eller sträckningsanordningar regelbundet i cirka sex månader för att förhindra att ligamentet fästs igen. Penisförstoring. Mer kontroversiella behandlingar, såsom insatt fett, silikon eller vävnadstransplantat, kommer att tjockna en mans penis om han tycker att den är för tunn. Enligt American Urologic Association är dessa procedurer för att höja tjockleken eller längden på penis hos vuxna inte säkra eller framgångsrika. För vissa män kan en nyare – och potentiellt lägre risk – proceduren vara effektiv. I vissa fall är pungen fäst vid penisaxeln mycket högt upp. Att delvis koppla bort pungen exponerar mer av axeln, vilket ger penis utseendet på att vara längre.

Effektiva sätt förutom Xtrasize att få en större penis

De 7 mest effektiva metoderna för att förstora penis Övningar av penisförstoring, växter och vissa livsmedel är några av de naturliga sätten att höja storleken på din penis. Penisens omkrets och skala kan också påverkas av livsstilsförändringar. Om du vill veta hur du kan öka storleken på din penis har du kommit till rätt ställe. Vattenmelon kan konsumeras. Citrullin, en aminosyra som finns i vattenmelon, omvandlas till arginin. Arginin utvidgar blodkärlen och ökar blodflödet till penis under en erektion, vilket får den att växa i storlek. Att äta vattenmelon hjälper dig att få en längre erektion och en större penis. L-arginin bör konsumeras. L-arginin, en aminosyra, ökar blodflödet till penis och ökar dess storlek. Det förlänger också varaktigheten av erektionen. Du bör dock rådfråga din läkare innan du tar L-arginin, eftersom det kan sänka blodtrycket om du tar nitroglycerin för hjärtproblem. Ha ginseng ört till hands. Koreansk röd ginseng tros hjälpa män att öka sin penisstorlek. Forskning visade att intag av ginsengtillskott förbättrade sexuell funktion. Men innan du tar ginsengtillskottet, kontakta din läkare eftersom det kan interagera med andra mediciner. Ett framgångsrikt val, övningar av penisförstoring.

Få längre penis med övningar

Flera övningar hjälper dig att förbättra penisens storlek och omkrets. För att öka storleken på din penis, prova alternerande stretch, jelqing och kegel. Övningar som förstärker bäckenbotten hjälper dig också att få en bättre erektion. Ge upp cigaretter. Rökning har en stor negativ effekt på kroppen. Tobaksanvändning inducerar en förträngning av artärerna i kroppen. Detta minskar blodtillförseln till penis, vilket resulterar i en minskning av penisstorleken. Din penis blir inte så stor som den kunde om du röker tobak. Bli av med magefett. Att förlora magefett kan göra en betydande skillnad i penisstorlek, eftersom magfett kan göra att penis verkar mindre än den är. På grund av din stora buk är din penis delvis dold. Även om det är utmanande att förlora magefett är det värt. Kardioövningar, hela livsmedel och att undvika socker, raffinerade livsmedel och hydrerade oljor är alla bra idéer. Minska stressnivåerna. Stress och ångest utmattar dig inte bara utan påverkar också din kropp. När blodet dras bort från din penis kommer negativa känslor att få din penis att krympa. Du kommer att märka en betydande skillnad i ditt sexliv om du försöker meditera och yoga för att lindra stress. Slutsats, Män har alltid varit nyfikna på storleken på sin penis, och nästan alla män vill ha en större penis. En stor penis är inte bara viktig för ett bättre sexliv, men det ökar också moral. Så det finns en mängd olika penisförstorande krämer och lotioner på marknaden, men vi vet inte hur framgångsrika de är. Många män antar att en ökning av penisens storlek skulle göra dem mer önskvärda eller bättre älskare. Penis ligger dock sannolikt inom standardstorleksområdet. Även om din penis är mindre än normalt, kommer din flickvän inte att märka det. Dessutom finns det inget vetenskapligt validerat sätt att öka storleken på en penis. Att prata med din partner eller komma i form kan vara svaret på dina frågor om penisstorlek. Om dessa åtgärder inte fungerar, tala med en licensierad rådgivare om dina bekymmer.

Lämna en kommentar