PRO Long system

Du får allt du behöver för göra din penis upp till 7cm längre på mekaniskt vis. Apparaten för penisförstoring Regleringselment som låter dig anpassa längden och tjockleken En stilfull och hållbar förpackning och användarinstruktioner Bevis på effektiviteten: 100% garanti på resultat Tusentals nöjda kunder Ökad penislängd med 2.5 upp till 7.5 cm på enbart 6 månader Förhöjd volym och sträckbarhet på penisen Porrstjärnornas hemliga hjälpmedel!

En grupp världsledande urologer har genomfört an analys av alla tillgängliga penisförstoringsmetoder. Forskningarna syftade i att jämföra effektiviteten av redskap som utnyttjar dragkraftsprincipen, såsom ProLongSystem, med andra metoder: kirurgiska ingrepp, krämer, tabletter och övningar. Forskningsresultaten publicerades i den välrenommerade British Journal of Urology International (www.bjui.org)

Resultaten presenterades ev den italienska läkaren Marco Derda som konstaterade att penisförlängare är en oerhört effektiv metod för förstoring av penis. Dr Derda framförde även att resultaten som uppnås med apparater som ProLongSystem upphör inte efter kurens slut. Han förklarade att operationer medför en rad farliga komplikationer. Dessutom är läkarna inte eniga om vad är de rätta medicinska indikationerna till sådana ingrepp. Just därför är alla typer av penisextenders överlägsna över alla andra sätt som siktar i att göra den manliga penisen större.

Av någon orsak glömmer män att penisen är en kroppsdel precis som alla andra. När du tränar på ett gym kan du sätta upp olika mål för dig själv – du kan träna för att öka muskelmassan, för att forma din kroppsbyggnad, definiera dina muskler och öka din attraktivitet. Målen du kan uppnå med vår apparat kan också variera. De flesta män använder ProLongSystem för att förstora sin penis. Men det är värt att ha det i minnet att vår produkt även kan vara till stor hjälp att ändra formen på din penis – det kan t. ex. göra penisen rakare och ge den ett mer naturligt utseende som allt leder till en markant förbättring av din sexlivskvalité.

Är din penis böjd?

Om din penis är en aning sned är det ingen orsak till att bli bekymrad – det manliga könsorganet är aldrig perfekt rakt. Dock kan penisen hos vissa män vara böjd till en så stor grad att det bidrar till obehag under samlag. Ett sådant tillstånd orsakas av den så kallade Peyronies sjukdomen och dess värsta konsekvens är en enorm sänkning av mannens självkänsla. ProLongSystem är en lösning till alla dessa problem. Vår penissträckare rätar ut penisen successivt, förstorar den till dess maximala storlek och frigör männen från deras besvär.

Formen på penisen påverkar dess längd

En rak linje sträcker sig alltid längre ut än ett snett sträck med samma längd. Det finns ett jätte enkelt sätt att se det självt på sin egen kropp – man kan jämföra hur pass längre räckvidden är när man håller armen rakt i motsats till den begränsningen som sker när man böjer armen i armbågen. Det är samma princip som gör att formen på penisen determinerar dess effektiva längd. När du använder ProLongSystem som utnyttjar sträckningskraften kan du förstärka din penis och uppnå den längden som du alltid har drömt om!

Förändring av penisens form förbättrar erektion

All data som samlades under flera års forskningar bevisar att sexlivskvalitén hos män som använder ProLongSystem blir bättre än det var innan de började behandlingen. En rakare penis täckt med mer elastisk hud ökar spermamängden och intensifierar orgasmer samt ger en förhöjd njutning vid samlag. Tack vare detta kommer du återfå ett starkt självförtroende i sängen och det kommer också påverka positivt alla andra områden av ditt liv.

Data från de mest aktuella kliniska och vetenskapliga undersökningar

Vi gjorde vårt bästa att utnyttja hela testperioden för att förbättra ProLongSystem – den bästa apparaten för penisförstoring baserad på dragkraften som någonsin skapades. Eftersom vi är säkra på vår produkts kvalité publicerar vi all data från de nyaste undersökningarna i en obearbetad, ren form. Med tillgång till dessa uppgifter kan våra kunder på löpande basis få reda på de nyaste forskningsresultaten som togs fram av experter inom urologi och biometri under undersökning av vår penisförlängare.