Tidig utlösning

Runt 25-30 % av den manliga befolkningen lider av den här sortens sexuella dysfunktion, som gör att de har svårighet att helt kontrollera utlösningsreflexen. Många människor tror eller påstår att det här problemet bara förekommer bland män i hög ålder och inte bland ungdomar, vilket inte alls stämmer. Många unga killar lider av det här problemet och har stora bekymmer i sina sexuella relationer.

Eftersom detta är ett av de problem som mest bekymrar våra läsare, kommer vi fortsättningsvis att försöka svara på några av de vanligaste frågorna som vi får skickade till oss och som vi tror kan vara av intresse även för resten av er.

Prematur ejakulering är en sexuell dysfunktion som drabbar runt 25-30 % av männen, det är alltså ett utbrett problem bland den manliga befolkningen. Utan tvivel är det här det vanligaste sexuella problemet bland män. Vi bör komma ihåg att det är något som kan hända vem som helst när som helst utan att det behöver vara något alarmerande, vi behöver bara oroa oss och vidta åtgärder i de fall då det visar sig vara ett upprepat problem.

Det är bevisat att en för tidig utlösning kan påverka den sexuella relationen i en rad aspekter, det kan till och med bli en avgörande faktor för hur mycket vi njuter av sex. Om mannen inte håller tillbaka sin utlösning tillräckligt länge är det troligt att han inte lyckas tillfredsställa sin partner så som hon skulle vilja och tycker är skönt. Den tidiga utlösningen är ofta en orsakande faktor till mannens bristande motivation till sex och kan till och med orsaka psykologisk impotens vilket förhindrar ett tillfredställande utförande av den sexuella relationen.

För kvinnan kan det också vara en orsak till motivationsförlust att se hur hennes partner inte kan tillfredsställa henne så som hon skulle vilja, vilket i många fall kan leda till tappad sexuell aptit på grund av hennes uteblivna orgasmer. Detta skulle kunna utvecklas till vad som hos kvinnan anses vara frigiditet. I extrema fall kan för tidig utlösning orsakande ett bristande sexliv leda till att paret bryter förhållandet.

De första gångerna för tidig utlösning brukar förekomma är under de första sexuella relationerna i tonåren. I takt med att mannen skaffar sig mer erfarenhet och ökat antal sexuella relationer lär han sig att kontrollera sina utlösningar. Den här säkerheten kommer med erfarenheten, men andra faktorer som oro, osäkerhet, skuldkänslor eller rädsla för att bli bortstött, kan leda till att en person får svårighet att kontrollera sina utlösningar. Det är väldigt ovanligt att den tidiga utlösningen orsakas av fysiska problem eller någon form av sjukdom.

Det finns vanligtvis ingen anledning alls till att din partner ska skratta åt dig eller tänka illa om dig, ännu mindre om ni har varit tillsammans, gifta eller bott ihop en längre tid. Men sanningen är att om du inte lyckas tillfredställa din partner under era första sexuella relationer, så kan det vara en avgörande faktor för att förhållandet ska ta slut.

I dagens läge finns det botemedel och olika tekniker för att mannen ska kunna hålla ut längre innan utlösning. För att avhjälpa problemet finns metoder allt ifrån övningstekniker till naturtabletter och till och med fördröjningskrämer som faktiskt har visat sig fungera mycket bra. Ge därför inte upp om att kunna lösa problemet, vi uppmuntrar dig att tampas med det så att du kommer över det.

Vi på penisforstoring.org har hjälpt tusentals personer att förbättra sina utlösningar genom att erbjuda de nyaste och effektivaste produkterna för att avhjälpa det här problemet av avgörande karaktär i livet. För närvarande är vi sysselsatta med studier och undersökningar av nya produkter som vi tror kan hjälpa dig att kontrollera dina utlösningar på ett lätt och enkelt sätt. Inom kort kommer du att få tillgång till en ny avdelning med ett brett utbud av produkter för avsikt att behandla problemet som påverkar så många av våra läsare.