Har längden betydelse?

Vanligtvis brukar kvinnor av artighet säga att storleken inte spelar någon roll, men de föredrar, när det kommer till kritan, en stor snopp. Det finns flera olika anledningar till varför kvinnor föredrar män med en penis av betydande storlek, men den främsta är den ökade sexuella njutningen i sängen, eftersom det ger ytterligare stimulans till vaginans väggar med alla dess nervändar och likaså klitoris.

har längden betydelse

Självklart vill inte detta säga att män med liten eller medelstor penis inte kan tillfredsställa sina partners, eller vara nöjda med sina sexuella relationer. Ett faktum är dock att om en kvinna får välja mellan två i övrigt likadana män skulle hon välja den med störst snopp. Det är också viktigt att poängtera att män som är bättre utrustade har större självförtroende och generellt sett brukar tillfredsställa sina partners i högre grad. Penisen är en avgörande faktor för visuell attraktion i inledningsfasen av ett förhållande!

På samma vis som det inte är samma sak om du är ful eller snygg, lång eller smal, stark eller svag är det inte heller samma sak att stå naken inför en kvinna och visa upp en stor och kraftfull penis som att visa upp en medelstor eller liten penis. Det har inte bara betydelse vid penetrering utan innebär också en mycket skönare och mer njutningsfull visuell effekt som i vissa fall kan öka kvinnans upphetsning.

Som tur är finns det idag flertalet metoder och behandlingar på marknaden som kan visa sig mycket effektiva för en förbättring av alla penis beskaffenheter, däribland längd, grovlek och styrka. Vår guide är tänkt för män i alla penisstorlekar som vill förbättra sin sexuella kondition och ge sin partner ökad tillfredsställelse. Därför presenterar vi här flera olika produkter som kan hjälpa dig att öka din penis storlek och styrka utan att behöva utsätta dig för en operation. Läs uppmärksamt informationen som vi ger tillgång till här och bestäm själv.

Vad säger kvinnorna om penis storleken?

“Jag gjorde nyligen slut med min pojkvän efter 2 års relation, eftersom jag insåg att det var dags att fortsätta sökandet efter min idealpartner. Min pojkväns penis var runt 13 cm lång och vi hade alltid relativt bra sex. Jag var en av alla dem som tänkte att storleken inte har någon betydelse. Men en kille som jag var tillsammans med nyligen hade mycket större penis och jag märkte direkt skillnad, och vilken skillnad! Sex fick en helt ny innebörd för mig, det blev vildare och mer intensivt. Jag har aldrig förr njutit så av en sexuell relation!”

“För mig är mannens penisstorlek inte det viktigaste, men om jag fick välja skulle jag ta en kille med stor snopp. Det kan vara helt avgörande för många av oss kvinnor eftersom det gör att vi njuter mer av intima relationer.”

“Ledsen killar, men storleken har betydelse, inte längden nödvändigtvis, men grovleken. Vi kvinnor älskar att penetreras av en stor kuk, och så blir oralsexet mycket roligare!