Afrodisiaka

Afrodisiaka
Det finns idag många olika afrodisiaka; produkter som sägs vara stärkande och potenshöjande
för kroppen, eller på annat sätt förhöja den sexuella lusten. Marknaden för herbala afrodisiaka (eng: herbal aphrodisiac) är stor och variationen mellan olika produkter är stor. Det finns krämer och extrakt som sägs göra vaginan trång och hälsosam, motverkar infektioner och tar bort dålig lukt. Afrodisiaka som den sistnämnda är sällan annat än båg. Dock finns det en del afrodisiaka som verkligen fungerar och vi ska här gå igenom flera olika afrodisiaka på marknaden.

Kama Sutra: En produkt vi verkligen kan rekommendera för att återfå den sexuella lusten och för att få inspiration till nya ställningar är läran om Kama Sutra. Den indiska läran om Kama sutra har
inspirerat par över hela världen att återfå deras kärleksliv.

Zink: Ett naturläkemedel som används flitigt över hela världen är zink. Zink finns naturligt i kroppens celler, men om du tränar hårt så kan du behöva extra tillskott, eftersom kroppens depåer av zink lätt kan ta slut. Några av funktionerna hos zink, förutom den potenshöjande effekten, är
att preparatet är livsviktigt för immunförsvaret, matsmältningsprocessen och tillväxten av celler.
Zink sägs även vara bra för prostatan och höja den sexuella lusten. Att Zink ska höja den sexuella lusten är dock ett tvivelaktigt påstående.

Yohimbe: Bland de mest populära herbala produkterna återfinns Yohimbe (eng: Yohimbine). Detta naturläkemedel härstammar från västra Afrika och innehåller en del av barken från trädet med samma namn. Det finns många olika typer av Yohimbe – med olika halter av den aktiva substansen. På kemisk väg framställer man Yohimbe Hydrochloride (HCl), vilken gör produkten extra stark.

Hur fungerar Yohimbe då? Dessa piller sägs vara både sexuellt stimulerande för man som kvinna, men ger även energi och är väldigt populärt bland bodybuilder och dem som tränar mycket. Att Yohimbe ger en del extra energi, fungerar som antioxidant och även kan ge viktminskning råder det knappast något tvivel om. Det är snarare den sexuella effekten eller potenshöjande effekten som man kan ifrågasätta. Skrönor om att Yohimbe förhindrar artärer och blodkärl att blockeras ochpå så sätt ska vara effektivt i kampen mot hjärt- och kärlsjukdomar har inga vetenskapliga bevis. Vi rekommenderar er dock att prova Yohimbe och se om det passar dig innan du ger oss din uppfattning om detta naturläkemedel.

Horny Goat Weed: Ett preparat som aldrig riktigt slagit igenom i Skandinavien är Horny Goat Weed. Detta naturläkemedel kommer från plantan med samma namn och sägs öka blodflödet i penis hos män, eller blodflödet till klitoris hos kvinnor. Eftersom ingen av oss på redaktionen för potenspiller.com har testat produkten, så folk som har någon uppfattning om Horny Goat Weed får gärna kontakta oss.

Tribulus Terrestris: Denna produkt är numera förbjuden i Sverige, då den tillfälligt kan öka dina testosteronnivåer i blodet. Vi rekommenderar inte denna Tribulus Terrestis överhuvudtaget. Att exprimentera med kroppens testosteron är inget man gör ostraffat. Detta kan leda till framtida biverkningar, snarare än några fördelar. Behöver du tillskott av testosteron så bör du istället uppsöka en läkare specialicerad på urologi, eller en urolog. Att ha testosteronbrist är dock mycket ovanligt, men ifall du har det så kan du få testosteronplåster eller injektioner med testosteron hos din läkare eller urolog.

Lämna en kommentar