Penisförstoring med Xtrasize

Vi har alltid trott att större penis innebär att ge bättre njutning till inte bara män, men också kvinnor. Många män har därför prövat alla möjliga bisarra metoder för att förstora sina penisar. De flesta involverar dyra och krångliga metoder som kan avskräcka dig redan från början. Om du letar efter snabba effekter utan några krångliga övningar eller om du inte vill spendera en hel förmögenhet på dyra operationer så bör du pröva kosttillskottet XtraSize . Ta saken I dina egna händer och bli mannen du alltid velat bli, redan idag!

stor kuk

XtraSize är ett helt 100% naturligt sätt att förlänga och förstora din penis med hela 30%. Tack vare denna produkt så kan du uppnå stabila och tillfredsställande resultat redan efter några dagars användning, som kommer att förändra ditt sexliv för gott.

Hemligheten med XtraSize är ökad absorbering i penisens corupus cavernosum och ökat blodflöde genom kroppen. Detta leder till expandering i peniskamrarna så de kan fyllas med mer blod. Det räcker med ett piller dagligen efter en måltid samtidigt som du dricker mycket vatten för att kunna avnjuta ökad maskulinitet redan efter bara några dagar. Du kan också ta ett till piller 30 minuter innan samlag för att öka upplevelsen. Detta är verkligen den enda produkt som ger dig riktiga konkreta resultat med minimal ansträngning från din sida. Studier genomförda i USA har visat att drygt 92% av patienter noterade en förbättring i deras penisstorlek efter bara 4 veckors behandling, både i längd och tjocklek, förstärkning och varaktigheten i erektionerna samt ökat sexbegär. Det viktigaste dock, är att produkten ökar ditt självförtroende, förbättrar dina relationer och äntligen ger dig tillfredsställelsen du letat efter vid samlag. Det finns inget annat kosttillskott som kan matcha detta. Tack vare systematiskt inatag av Xtrasize kan du öka din penis med 3cm på bara en månad. Långsiktiga behandlingar kan öka din penis med hela 7,5cm efter sex månaders användning.

Xtrasize innehåller

EPIMEDIUM – anses vara en naturlig afrodisiak. De mest omtalande läkarna hävdar att epimedium ökar sexdriften och potensen. De anser att detta också ökar testosteronet;

MACA – ett naturligt medel som hjälper till kroppens naturliga hormonreglering. Maca stimulerar, ökar libidon, potensen och fertiliteten, såväl som bättre prestanda i sängen;

SAW PALMETTO – ökar libidon hos män. Växten kommer ifrån USA och hjälper sexuella funktioner och förhindrar för stor prostata.

POLIPODIUM VULGARE – ökar penisens hudelasticitet och stimulerar dess tillväxt Bästa beviset dock för produktens överlägsna effektivitet är kommentarer från nöjda män runtom i hela världen som tackar XtraSize för att dem nu kan njuta av ”fördjupad” njutning och få oförglömliga stunder med sina partners. Om du inte tror på detta tillskott, läs då noga vad de har att säga.

Nöjda kunder som köpt Xtrasize

“Jag har letat efter ett sätt att förstora min penis på länge nu. Jag har prövat allt och inget har funkat. Produkter från sexaffärer och apotek visade sig ineffektiva och rentav skräp. Tillslut hittade jag XtraSize. Först var jag skeptisk men det visade sig funka till 100%. Efter några dagar kände jag hur min penis hade växt vilket gav mig bättre självförtroende.”

“Min fru och jag har haft problem i sängen och hon har velat hoppat över sex i vårt förhållande. Då bestämde jag mig för att förstora min penis men jag trodde att inget kunde hjälpa mig vid min ålder. En vän tipsade mig om XtraSize och jag prövade det. Dessa piller förändrade mitt sexliv för gott och jag och min fru känner oss närmare mer än någonsin. Nu är det faktiskt min fru som initerar sex! XtraSize är en underbar produkt.”

“XtraSize funkar verkligen! Jag har prövat allt för att förstora min penis då jag ansett att den varit lite för liten. Endast Xtrasize visade sig fungera. Efter 3 månaders behandling så har min penis vuxit med 4cm! Jag vill fortfarande ha 2cm till men jag är mycket nöjd än så länge och vet att jag kommer att få det inom en snar framtid.”

“Jag har alltid velat haft en större penis så jag lät mig flickvän få övertyga mig om att köpa XtraSize tillsammans. Jag började använda det för två veckor sen och jag ser och känner skillnad redan, speciellt vid erektion. XtraSize har gjort mig till en riktig karl. Nu kan jag äntligen tillfredsställa min kvinna! Jag är så överlycklig!”

Lämna en kommentar